Mesnil Oy

Mesnil Oy on vuonna 2015 perustettu asiantuntijayritys ja siinä yhdistyvät meidän molempien kokemus, näkemys ja ammattitaito pelti- ja rakennusalalta. Mesnil Oy on liiketoimistamme uusin, minkä lisäksi työskentelemme kokoaikaisesti yrityksiemme Peltisepänliike Pääkkösen ja Lahden Peltiurakoinnin parissa. Yrittäminen on meille elämäntapa ja myönnetään, että vapaa-ajallakin tuppaa olemaan projekti jos toinenkin.

Meillä on 20 vuotta yhteistä matkaa takana yritysmaailmassa ja siihen on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Päällimmäisenä mielessä ovat silti kaikki onnistumiset ja saavutukset, jotka olemme etuoikeutetusti saaneet kokea yhdessä. Mutta jestas, kuinka paljon olemme saaneet myös lyödä päitämme seinään, ja välillä myös yhteen, kun olemme löytäneet itsemme mahdottomilta tuntuvista tilanteista. Tähän varmasti moni yrittäjä voi samaistua. Mutta kaikesta on aina silti selvitty, vähintään kokemusta rikkaampana! Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse mennä samojen kantapäiden kautta kuin meidän ja siksi perustimme Mesnil Oy:n. Haluamme asiantuntijapalveluillamme näyttää oven vuoren läpi, että sen yli ei tarvitsisi aina kiivetä.

Jotta kate ja katto kestäisi

Tiedämme, että yrittäjän aika on rajallista, mutta työn määrä loputon. Haluamme auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Tavoitteemme on, että kukaan ei toistaisi samoja virheitä kuin me. Toki virheistä oppii, mutta voi sen ajan käyttää fiksumminkin. Yksi isoimmista oivalluksistamme onkin ollut osaavien luottokumppaneiden löytäminen ympärille ja kyky pyytää apua. Kaikkea ei tarvitse osata, selvittää tai tehdä itse. Haluamme tarjota helppoja ratkaisuja, joiden ansiosta nukuttaa paremmin.

Toinen meistä on kiivennyt ikänsä katoilla ja toinen on pitänyt huolta, että siitä katolla kiipeilemisestä jää jotain myös viivan alle. Yksi isoimmista asioista, joka meitä kuitenkin yhdistää, on tinkimättömyys. Asiat tehdään rehellisesti ja kunnolla, mistään ei oiota. Olemme myös hyvin jalat maassa -porukkaa ja koskee asiasi peltitöitä tai taloushallintoa, meidän puoleemme on helppo kääntyä. Varaa siis aika maksuttomaan konsultaatioon ja katsotaan, kuinka voimme olla avuksi!

Seppo Pääkkönen

  • Kokemusta peltialalta yli 35 vuotta
  • Yrittäjänä yli 30 vuotta: Peltisepänliike Pääkkönen Oy, Lahden Peltiurakointi Oy, Mesnil Oy
  • Peltisepän tehtävät, asentaminen, projektinhallinta, konsultointi…
  • HTT-tavarantarkastaja vuodesta 2014
  • Peltitöiden valvoja (rakennusliikkeet ja julkisyhteisöt)

Nina Pääkkönen

  • Yrittäjänä 20 vuotta: Peltisepänliike Pääkkönen, Lahden Peltiurakointi, Mesnil Oy
  • Tehtävät: taloushallinto, johtaminen, myynti, tänä päivänä fokus talousjohtamisessa ja HR-tehtävissä
  • Toimialat: rakennusteollisuus ja ravintola-ala
  • Koulutukset: HHJ-tutkinto, Johtamisen erikoisammattitutkinto, Talouspäällikkö-kurssi (ELY-keskus), Kauppakamarin taloushallintokurssit, restonomi (hotellin liikkeenjohto)